PROGRAMA CONFERINTEI „AGRODIRECTA 2017 „

VEZI PROGRAMA

VORBITORI

column1-image1ALex Ivancencu – Romania

2001 a absolvit Facultatea Medicina Veterinara București
2001 – 2006 medic veterinar SC Carniprod SRL, medic veterinar la ferma de creşterea porcinelor, 2500 scroafe
2006-prezent Market and Tehnical Manager Swine Ceva Sante Animale Romania

Activitatea ştiinţifică:
2009 – a publicat o carte în creşterea de suine
A predat cursuri de reproducție aplicata la catedra de reproducție, la Facultatea Medicina Veterinara București

column1-image1Ferenc Lanco – Ungaria

Responsabil pentru activitatea generală de serviciu în fermele de porcine (formulare inclus) și un nou produs în curs de dezvoltare. Are mai mult de 15 ani de practică în acest domeniu. a lucrat pentru Cargill și Provimi.

column1-image1Ruud Kock – Olanda

Interesul meu în agricultură a început foarte devreme. Am fost cel mai mare fiu într-o fermă tradițională olandeză, astfel studiul agriculturii a fost o alegere logica pentru mine.
Activitățile mele sunt întotdeauna o combinație de responsabilități tehnice și comerciale, în domeniul nutriției, geneticii si managementului fermelor.
Activitatea companiei se rezumă la următoarele: putem avea succes în afaceri numai dacă oferim valoare adaugată clientilor noștri și îi ajutăm pe ei să aibă succes.

column1-image1Podobed Leonid – Ucraina

Profesor universitar, principalul cercetător științific în cadrul Academiei de Zootehnie și Științe Agrare din Ucraina

column1-image1Peter Williams – Anglia

Peter și-a început cariera ca lider de echipă pe animalele rumegătoare la Institutul de Cercetare Rowett din Scoția și de atunci are a a devenit un expert internațional în hrana animalelor. În Marea Britanie a dezvoltat si patentat noi tehnologii pentru creșterea valorii co-produselor obținute din producerea bioetanolului. El este presedinte al Societatii Britanice de Zootehnie, profesor emerit la Universitatea din Nottingham Trent si un membru al diferitelor grupuri consultative și guvernamentale din industrie. Acum el conduce propria agenție de consultanță AG-BIO (consultanta in agribusiness și știință) și sprijină Fluid Quip Process Technologies în activitatea lor privind dezvoltarea produselor noi pentru nutriția animalelor.
Prof. Peter ne va vorbi despre cele mai noi tendințe și tehnologii din industria alimentației animalelor.

column1-image1Akos Mezolaki – Ungaria

 Are peste 17 ani de practică în nutriția păsărilor, porcilor și vacilor de lapte, începând cu materia primă până la produsul finit.

column1-image1Bart Hillen – Olanda

Bart Hillen s-a născut în Olanda și după ce a absolvit Universitatea din Wageningen (Olanda), cu specialitatea „Nutriția Animalelor”, Bart a început să lucreze pentru compania Trau Nutrition iar câțiva ani mai târziu s-au mutat în Rusia, specializându-se pe furaje pentru porci și pești.
În 2015, Bart și-a continuat cariera în biroul olandez DuPont, oferind suport tehnic pentru clienții din Europa Centrală și de Est.

column1-image1Marco Noventa – Italia

Consultant, Nutriționist în cadrul celei mai mari asociații a fermierilor pentru bovinele de carne din Nodrul Italiei (AZOVE). Responsabil de peste 5000 capete de bovine per an pentru procurarea materiei prime și a aditivilor alimentari, formularea și producția de furaje combinate, suplimente, premixuri și diete.

Dr. Marco Noventa ne va împărtăși rețete exacte de alimentație a bovinelor cât și cele mai bune prectici pentru fermierii din acest domeniu.

column1-image1Tatiana Stefanescu – Romania

Peste 20 ani de experienta in management pentru companii multinationale din SUA si Olanda, vanzari directe & BTB. Management de succes in derularea sigura a investitiilor, achizitiilor si dezvoltarii unitatilor de productie si vanzare pentru pietele din Romania, Polonia si Rusia. Director General al DSM Romania si Moldova din Ianuarie 2011, iar din ianuarie 2016 Sub Regional Business Manager DSM SEE.

column1-image1Manuel Mihailescu – Romania

Cu o experienta aplicata ca medic veterinar si nutritionist de peste 15 ani pentru fermele de ingrasare si reproductie suine din Romania, incepand din 2015 face parte din expertii DSM Nutritional Products, oferind solutii nutritionale si medical-veterinare fermierilor.

column1-image1Spartac Chilat – Moldova

law_6-compressor

AGRODIRECTA 2017 – Conferința Națională a Producătorilor și Prelucrătorilor de Cereale

AGRODIRECTA – evenimentul cheie din 2017, al cărui obiectiv este de a construi un sistem eficient de lucru al producătorilor agricoli direct cu procesatorii de cereale și alți actori de pe piața cerealelor din Republica Moldova.

Tema AGRODIRECTA 2017 — „Cerealele și leguminoasele”
O conversație serioasă și onestă despre trecut, prezent și viitor. Informații actuale de la crescători, agronomi, prelucrători și exportatori.
Am selectat speakerii potriviți pentru cele mai importante subiecte: ce cultură creștem pentru a o vinde la un preț optim, ce vor cumpăra garantat procesatorul în 2018, redefinirea motivelor dezvoltării ineficiente a afacerilor in agricultura și comerț: unde mergem și dacă această cale este corectă.

PENTRU CINE ESTE CONFERINȚA?

DE CE SĂ PARTICIPAȚI LA ACEASTĂ CONFERINȚĂ?

  • Pentru a auzi idei noi, cum și pe ce puteți câștiga mai mult: pe grâu, porumb, sorg și alte cereale în Moldova.
  • Pentru a vedea o abordare corecta care vizează îmbunătățirea eficienței structurii culturilor în contextul schimbărilor regionale ale condițiilor meteorologice, si a noilor tehnologii pentru cultivarea țintită a porumbului.
  • Pentru a fi primul care va afla despre viitoarele modificări ale preferințelor de piață ale principalilor procesatori de cereale – care sunt criteriile de selecție, pentru ce putem obține un preț mare în 2017/18
  • Pentru a te familiariza cu experiența practică și cu noile oportunități pentru piețele agriculturii-ECO, ca o direcție eficientă și promițătoare pentru sectorul agricol al Republicii Moldova.
  • Pentru a vedea noile soluții de optimizare a întregului lanț de logistică a exporturilor din regiunea Mării Negre.
  • Pentru a cunoaște noi surse de finanțare a sectorului agricol. În special, cu pachetul financiar de la Zernoff, cel mai mare procesor de cereale, care a stârnit deja un interes deosebit în rândul agricultorilor care caută o muncă sistematică și sunt interesați în perspectivă pentru produselor lor.
  • Am pregătit cadouri pentru dvs. și premii valoroase de la organizatorii și partenerii conferinței. Deși, desigur, cele mai bune cadouri sunt perspectivele de dezvoltare pe care toți participanții la conferință le vor primi, fiind la momentul potrivit în locul potrivit.
  • Pentru a vedea noile soluții de optimizare a întregului lanț de logistică a exporturilor din regiunea Mării Negre.
  • La 25 septembrie vom aduna în sala Radisson Blu cei mai interesanți speakeri și fermieri care au reușit să obțină cele mai bune rezultate în Europa, să creeze o atmosferă specială de afaceri AGRODIRECTA – vom împărtăși „idei mari” și vom comunica cele mai importante subiecte din sectorul agricol. Pe mai mult de 100 de participanți îi așteaptă o muncă foarte semnificativă. Vom vorbi foarte substanțial și vom ajunge la un numitor comun asupra modului de lucru și cum câștigăm mai mult.

AVEȚI ÎNTREBARI DESPRE CONFERINȚĂ? SUNAȚI ACUM!

062162104

PARTENERI

Click edit button to change this code.